Lockdown 2021/22

Daar gaan we weer…., alle kerstballen en het kerstservies zijn klaar en nu moeten wij helaas weer sluiten!
Gelukkig mogen wij wel van klik en collect gebruik maken. Helaas valt er bij mij niet te klikken, maar ophalen kan wel. Hof3 is te bereiken via mijn e-mailadres: karin@hof3.nl of via de telefoon: 06-15461798. Iedere dag ben ik tussen 16.00 en 17.00 uur aanwezig om de netjes ingepakte bestellingen aan u te geven.
Dit systeem noem ik klop en collect. Natuurlijk biedt pottenbakkerij Hof3 de mogelijkheid producten goed verpakt op te sturen. Loopt u gewoon eens langs want er is een prachtige etalage ingericht. Verder kunt u ook mijn speciale Kerstpagina bekijken. Dagelijks verschijnen nieuwe foto’s op de site van Hof3. Neem regelmatig een kijkje en wellicht vindt u op een heugelijke dag iets van uw gading!